Loader

Γλυκόξινα φασολάκια με θαλασσινά

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

 

2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά αχνισμένα

1φλ.γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη ή σπιτική

Λάδι

1φλ.θαλασσινά διάφορα κατ/να και καθαρισμένα

1κρεμμύδι τριμμένο επιπλέον

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα θαλασσινά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα , ανακατεύουμε και τα αφήνουμε όλα μαζί άλλα 15 λεπτά. Τα σερβίρουμε σκέτα ή με ρύζι basmati.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *