Γλυκόξινα φασολάκια με θαλασσινά
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά αχνισμένα
1φλ.γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη ή σπιτική
Λάδι
1φλ.θαλασσινά διάφορα κατ/να και καθαρισμένα
1κρεμμύδι τριμμένο επιπλέον
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα θαλασσινά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα , ανακατεύουμε και τα αφήνουμε όλα μαζί άλλα 15 λεπτά. Τα σερβίρουμε σκέτα ή με ρύζι basmati.