Γρήγορος αρακάς με μοσχαρίσια λουκάνικα
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2φλ.λάδι
1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
2λουκάνικα μοσχαρίσια ή άλλο πικάντικο της αρεσκείας μας
1πιπεριά , ότι χρώμα έχουμε, κομμένη σε λωρίδες
1φλ.αρακάς
1 ½ φλ.ζωμός λαχανικών
Αλατοπίπερο
Ψιλοκομμένος μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε τον αρακά, την πιπεριά και τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να μελώσει η σαλτσούλα, περίπου 30 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοκομμένο μαϊντανό.