Ελιομπιφτεκάκια
2013-05-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300gr.ελιές Καλαμών και πράσινες χωρίς κουκούτσι , ψιλ/νες
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1/2 κουτάκι μπύρα
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι δυόσμο και μαιντανό ψιλ/να
1 κλωναράκι θυμάρι τα φύλλα του
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
1 ντομάτα τριμμένη
Αλέυρι όσο πάρει για να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφο και εύπλαστο μείγμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ με τελευταίο το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος ενός κανονικού μπιφτεκιού.
Βήμα 2
Τα τοποθετούμε σε αντικολλητκό ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά. Τρώγονται ζεστά ή κρύα με μπόλικη φρέσκια σαλάτα.
Ελιομπιφτεκάκια