Loader

Ελιοντακάκια σαλάτα της Ρένας

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

10ντακάκια με ελιά
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2ντομάτας κομμένη σε κύβους
1αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
Ρίγανη
Φέτα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ βαθύ τα ντακάκια και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και ξύδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, τη φέτα και κρεμμύδι. Τα αλατοπιπερώνουμε , τα πασπαλίζουμε με ρίγανη και συμπληρώνουμε λίγο λάδι και ξύδι επιπλέον. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *