Ελιοντακάκια σαλάτα της Ρένας
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
10ντακάκια με ελιά
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2ντομάτας κομμένη σε κύβους
1αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
Ρίγανη
Φέτα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ βαθύ τα ντακάκια και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και ξύδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, τη φέτα και κρεμμύδι. Τα αλατοπιπερώνουμε , τα πασπαλίζουμε με ρίγανη και συμπληρώνουμε λίγο λάδι και ξύδι επιπλέον. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.