Loader

Ζεστή λαχανοσαλάτα με κέτσαπ

2015-02-04
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Ωρα μαγειρέματος: 12λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

4/2/15

Ζεστή λαχανοσαλάτα με κέτσαπ στο τραπέζι μας σήμερα. Την συνδυάζουμε με ψητά μπιφτέκια ή ρύζι και έχουμε ένα γρήγορο πιάτο που θα τιμήσουν και οι μη χορτοφάγοι.

zesticabbagesld (1) zesticabbagesld (3)

Συστατικά

  • 4 φλιτζάνια λάχανο ψιλοκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 πιπεριές ψημένες και κομμένες σε ροδέλες
  • 10 μεγάλα ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και επιπλέον για το σερβίρισμα
  • 1/3 του φλιτζανιού κέτσαπ
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ή wok και ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το λάχανο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Βήμα 2

Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα ντοματίνια, την κέτσαπ και την Worcestershire sauce. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 8-12 λεπτά, ανάλογα πόσο τραγανή ή μαλακή θέλουμε τη σαλάτα μας.

Βήμα 3

Για να σερβίρουμε την μεταφέρουμε σε μπολ ή πιατέλα, ραντίζουμε αν θέλουμε με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *