Ζεστή ντοματοσαλάτα
2013-06-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
30ντοματίνια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
8λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
120γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια
1/2κ.γλ.ρίγανη
2κ.σ.σταφίδες ξανθές
2κ.σ.balsamico
1κ.σ.δυόσμος ξερός
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολάκι τις σταφίδες και τις περιχύνουμε με το ξύδι. Τις κρατάμε εκεί μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε τα ντοματίνια και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να μαλακώσουν 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το ξύδι με τις μουλιασμένες σταφίδες, τη ρίγανη, τη φέτα και το δυόσμο και ανακινούμε το τηγάνι. Τα μεταφέρουμε σε πιάτο και σερβίρουμε αμέσως.