Ζεστή σαλάτα λάχανο με μέλι και σταφίδες
2013-07-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 κόκκινο λάχανο μικρό ψιλοκομμένο
1/2φλ σταφίδες ξανθιές
2κ.σ.μέλι
2κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
Θυμάρι
1/2φλ.κόκκινο κρασί
2κ.σ.ξύδι από καρύδια ή κάποιο άλλο αρωματικό ξύδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε αντικολλητικό και σωτάρουμε το λάχανο μας. Σβήνουμε με το ξύδι και το κράσι και ανακατεύουμε να μαλακώσει το λάχανο και να απορροφηθούν ελαφρά τα υγρά,5 λεπτά Αλατοπιπερώνω, ρίχνω το θυμάρι, το μέλι και τις σταφίδες και αφήνω να μαζέψει και άλλο τα υγρά του, περίπου 15 λεπτά.