Ζυμαρικά με κολοκυθάκια και κατσικίσιο τυρί
2013-08-20- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
500γρ.σπαγγέτι Νο6
150γρ.κατσικίσιο τυρί
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 ποτ.λευκό κρασί
1/2κ.γλ.δυόσμο ξερό
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λάδι και σωτάρουμε το σκόρδο και τα κολοκυθάκια. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Όταν απορροφηθούν τα πολλά υγρά, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και το τυρί ανακατεμένο με το δυόσμο. Σερβίρουμε ζεστό.