Ζυμαρικά με πέστο φέτας ελιάς
2013-08-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
500γρ.ζυμαρικά κοντά της αρεσκείας σας
200γρ.φέτα σε κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1/2ματσάκι μαιντανός
1/2φλ.ελιές χωρίς κουκούτσι
Σουσάμι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε στο multi τον μαιντανό με τη ρίγανη, το λάδι και αλατοπίπερο και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε μέσα τη φέτα και τις ελιές και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ανακατεύουμε το μείγμα φέτας με τα ζυμαρικά και σερβίρουμε με μπόλικο σουσάμι.