Η γέμιση της μαμάς Γιαννούλας
2013-07-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
500γρ.κιμάς
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.Μαιντανός ψιλ/νος
1χούφτα σταφίδες ξανθές
1χούφτα σταφίδες μαύρες
3κ.σ.κουκουνάρι
1/2φλ.χυμός ντομάτας
Οδηγίες
Βήμα 1
Ρίχνουμε λίγο νεράκι σε μια κατσαρόλα και αχνίζουμε τον κιμά να αλλάξει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις σταφίδες, το κουκουνάρι και λίγο λαδάκι. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και ελάχιστο νεράκι και σιγοψήνουμε 5-6 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τον μαιντανό. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τη γαλοπούλα μας. Όσο περισσέψει το ρίχνουμε τριγύρω από τη γαλοπούλα.