Η σαλάτα της επιστροφής μετά το τριήμερο
2013-06-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κολοκυθάκια μέτρια βραστά και κομμένα σε ροδέλες
1ντομάτα μέτρια ψιλ/νη
3αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1φλ.φασολάκια πράσινα βρασμένα
1/2φλ.κρουτόν έτοιμα ή σπιτικά
2αυγά κομμένα σε ροδέλες
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
3κ.σ.λάδι
1κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
1κ.σ.ξύδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά σε σαλατιέρα εκτός από τα αυγά. Σε βάζο με καπάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την βινεγκρέτ, τα ανακινούμε καλά και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Ανακατεύουμε και ακουμπάμε πάνω τις ροδέλες αυγού για να σερβίρουμε χωρίς να διαλυθούν.