Κέικ με μερέντα και φουντούκια
2013-08-26- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.αλεύρι
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
1βανίλια
125γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
70γρ.ζάχαρη κρυσταλική
70γρ.ζάχαρη άχνη
2αυγά
3/4φλ.γάλα
3κ.σ.μερέντα
2κ.σ.φουντούκια αλεσμένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα 2 είδη ζάχαρης, την βανίλια, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ και τελευταίο το αλεύρι. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και ρίχνουμε τη μερέντα και τα φουντούκια. Τα ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.