Καλαμαροκεφτέδες
2013-07-23- Χρόνος προετοιμασίας: 1:10 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό καλαμαράκια
1/2κιλό ψωμί μόνο ψίχα βρεγμένο και στυμμένο
12κρεμμύδι
2σκελ.σκόρδο
1/3φλ.τσίπουρο
1/3φλ.λάδι
1κ.σ.ρίγανη
1κ.σ.άνιθος
Αλατοπίπερο
Αλεύρι για το αλεύρωμα
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά και τα πολτοποιούμε. Το πλάθουμε σε μπαλάκια και τα αλευρώνουμε. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον ώστε να σφίξει το μείγμα. Τα βγάζουμε και τα τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό λάδι από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά.