Καλαμποκόπιτα με σπανάκι
2013-06-19- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό γάλα
1/2κιλό καλαμποκάλευρο
250γρ.κασέρι τριμμένο
300γρ.φέτα θρυμματισμένη
1/2κιλό σπανάκι ζεματισμένο και χοντροκομμένο
Λάδι
4αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
1/2φλ.άνηθο ψιλ/νο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε κατσαρολάκι το καλαμποκάλευρο με το γάλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 180C για 1 ώρα περίπου.