Καλοκαιρινή ομελέτα φούρνου
2013-07-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6αυγά χτυπημένα
Λάδι για το ταψί
Αλατοπίπερο
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
1φλ.ιταλικά ραδίκια ζεματισμένα και κομμένα
1/2φλ.αρακάς βρασμένος
1ντομάτα ψιλ/νη
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1κολοκυθάκι ψιλ/νο
1κ.γλ.δυόσμο & 1κ.γλ.ρίγανη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπωλ όλα τα υλικά. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα της ομελέτας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια της ομελέτας.