Loader

Καροτόσουπα με μέλι και κύμινο

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

10καρότα καθαρισμένα και χοντροκομμένα

2κ.σ.βούτυρο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.σ.κύμινο

1κ.σ.μέλι

3φλ.ζωμός λαχανικών

Αλατοπίπερο

Χυμό 1-2 λεμονιών (ανάλογα τα γούστα)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα καρότα και συνεχίζουμε 2 λεπτά το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το ζωμό , αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20-25 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πολτοποιούμε στο multi. Τα μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και το μέλι. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *