Loader

“Καψάλα” με μανιτάρια και δενδρολίβανο

2013-07-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4φρέσκα μανιτάρια κομμένες σε φέτες

1μπάλα μοτσαρέλα

1κ.σ.δενδρολίβανο

1κ.σ.βούτυρο

4φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί

Αλατοπίπερο

Λίγο λάδι για το ψωμί

1σκελ.σκόρδο κομμένη στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια 1-2 λεπτά να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο. Χοντροκόβουμε τη μοτσαρέλα και τη ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Κλείνουμε το μάτι. Εντωμεταξύ ακουμπάμε σε ένα ταψάκι τις φέτες του ψωμιού και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C μέχρι να ροδίσουν. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και σε αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις είναι έτοιμες οι φέτες τρίβουμε πάνω τους τη σκελίδα σκόρδου από την κομμένη πλευρά και τις ακουμπάμε σε ένα πιάτο. Μοιράζουμε πάνω τους το μείγμα μανιταριών και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *