Loader

Κεμπάπ με dressing γιαουρτιού

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

250γρ.κιμάς μοσχαρίσιος

250γρ.κιμάς από αρνί

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

Αλατοπίπερο

1κ.σ.λάδι και λίγο ακόμα για το ταψί

1κ.γλ.κύμινο

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.δυόσμος

1κ.γλ.πάπρικα

1ντομάτα τριμμένη

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

250γρ.γιαούρτι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.λάδι

1/3κ.γλ.κόλιαντρο κοπανισμένο.

Οδηγίες

Βήμα 1

Τα βάζουμε σε ταψάκι με λίγο λάδι και νεράκι και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 30 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Για να σερβίρουμε βάζουμε τα κεμπάπ σε πιατέλα με τηγανητές πατάτες και ψημένες πιτούλες και δίπλα το μπολάκι με το dressing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *