Κεφτέδες από μπαγιάτικο ψωμί
2013-06-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 8λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
1κ.σ.λάδι
1 1/2φλ. γάλα
Αλατοπίπερο
2αυγά
1κρεμμύδι τριμμένο
1/2ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος
Σάλτσα από κοκκινιστό που έχει μείνει ή άλλη κόκκινη σάλτσα της αρεσκείας μας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το ψωμί σε μπολ και ρίχνουμε πάνω του το γάλα και λίγο νεράκι. Το αφήνουμε να μουλιάσει ελαφρά και το βάζουμε στο multi να θρυμματιστεί. Προσθέτουμε τα αυγά, το αλατοπίπερο, τον μαιντανό, το κρεμμύδι και το λάδι. Τα πλάθουμε στρογγυλά κεφτεδάκια που τα ρίχνουμε κατευθείαν σε νερό που βράζει. Μόλις βγουν στην επιφάνεια τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα με τρυπητή κουτάλα. Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα πριν σερβίρουμε.