Κεφτεδάκια ελαφριά
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς ανάμικτος
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1κρεμμύδι τριμμένο
1σφηνάκι ξύδι
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
1αυγό
αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το αυγό, τη ρίγανη,το ξύδι,τη φρυγανιά και αλατοπίπερο. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια μεγέθους της αρεσκείας μας . Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.