Κεφτεδάκια με ούζο
2013-06-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.κιμάς ανάμικτος
1σφηνάκι ούζο
1κ.γλ.ξύδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.δυόσμος
1αυγό
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κρεμμύδι τριμμένο
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Αναμιγνύουμε καλά τον κιμά, το κρεμμύδι, το αυγό,την φρυγανιά, τον δυόσμο, το ούζο, το ξύδι και το αλατοπίπερο. Τον πλάθουμε σε κεφτεδάκια μεγέθοτς της προτίμησης μας. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.