Κολιοί πικάντικοι με ούζο στο φούρνο
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4-5 κολιοί μετρίου μεγέθους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κλαδάκια θυμάρι φρέσκο
1κ.γλ.ρίγανη
1ποτ.του κρασιού ούζο
Λίγες σταγόνες Tabasco
1κ.σ.ξύδι
1κ.γλ.ζάχαρη
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
2φύλλα δάφνης
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα ψαράκια μας μέσα σε ταψί. Τα πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, την ρίγανη και τη ζάχαρη. Ραντίζουμε με το λάδι, το ξύδι και το Tabasco και το ούζο. Ρίχνουμε μέσα τα φύλλα δάφνης, το σκόρδο και το θυμάρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1 ώρα και τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατατούλες.