Κολοκυθάκια πίτσα με τόνο και ντοματίνια
2013-07-09- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε χοντρές φέτες
Λάδι
αλατοπίπερο
20ντοματίνια κόκκινα και κίτρινα κομμένα στη μέση
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1φλ.Pesto έτοιμο ή σπιτικό
1/2φλ.τόνος κονσέρβα στραγγισμένος
1φλ.ρεγκάτο τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τα κολοκυθάκια. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 190C. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε μπολ τον τόνο με την πιπεριά, τα ντοματίνια, το φρέσκο κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Βγάζουμε τα κολοκυθάκια από το φούρνο και τα αλείφουμε με το πέστο. Βάζουμε κουταλιές από το μείγμα τόνου και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για άλλα 20 λεπτά να ροδίσει το τυράκι. Σερβίρουμε αμέσως.