Κολοκυθάκια ρολό με τυροσαλάτα
2013-07-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 1:40 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος σε λεπτές φέτες
150γρ.κατσικίσιο τυρί
150γρ.κατίκι Δομοκού
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.άνηθος ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε σουρωτήρι και τα πασπαλίζουμε με αλάτι. Τα αφήνουμε τουλάχιστον μισή ώρα να βγάλουν τα υγρά τους. Τα απλώνουμε σε ένα φαρδύ σκεύος και τα ραντίζουμε με λάδι. Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να λυγίζουν εύκολα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα τυριά με τον άνηθο, χωρίς να λιώσουν, άλλα να αποκτήσουν μια ομοιόμορφη και συμπαγή υφή. Παίρνουμε μια μια από τιε φέτες των κολοκυθιών και με ένα κουτάλι βάζουμε λίγο από το μείγμα που ετοιμάσαμε στην άκρη της. Τις τυλίγουμε σε ρολό και σε πιατέλα με το δίπλωμα προς τα κάτω και τα αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα πριν τα σερβίρουμε.