Κολοκυθάκια τηγανητά με αρωματική κρούστα
2013-07-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3Κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος σε μέτριου πάχους φέτες
Λάδι για το τηγάνισμα
2αυγά χτυπημένα
1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
1κ.γλ.κρεμμύδι σκόνη
Αλατοπίπερο
1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1/2κ.σ.βασιλικός ψιλ/νος
1/2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με τη σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού, το αλατοπίπερο και τα μυρωδικά. Περνάμε τις φέτες του κολοκυθιού από το αυγό και έπειτα από το μείγμα φρυγανιάς. Τις τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι και από τις 2 πλευρές και τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά μόνα τους ή με κάποιο ντιπ της αρεσκείας μας.