Loader

Κολοκυθόσουπα gourmet με blue cheese και μπέικον

2013-07-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3φλ.ψίχα κολοκύθας

2κ.σ.βούτυρο

1κ.σ.μέλι

1κ.γλ.ginger σκόνη

1/2κ.γλ.μοσχοκάρυδο

1/3κ.γλ.κανέλα

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

200ml κρέμα γάλακτος

1φλ.ζωμός κοτόπουλου

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιεν

80γρ.blue cheese θρυμματισμένο

3-4 φέτες μπέικον ψημένο στο grill και ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κολοκύθα, το κρεμμύδι, το μέλι, την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το ζωμό κι αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά. Μόλις κρυώσει λίγο την πολτοποιούμε στο multi και την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε τη σούπα σε βαθύ πιάτο και από πάνω διασκορπίζουμε λίγο μπέικον και λίγο blue cheese.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *