Loader

Κορμός με ρεβίθια και pesto

2015-01-24
  • Μερίδες: 6
  • Χρόνος προετοιμασίας: 3:00 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 3:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

29/1/15

Κορμός με ρεβίθια και pesto. Αρωματικός κορμός με τις γεύσεις του pesto, ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους αλλά και σε περιόδους νηστείας.

chickpeapate (1) chickpeapate (3)

Συστατικά

  • 80gr. Καρυδόψιχα
  • 1 ½ φλιτζάνι ρεβίθια βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι λαχανικά ψημένα (ότι έχουμε ή ότι θέλουμε, ψητά ή βραστά ή ότι έμεινε από ψητό)
  • 1/3 του φλιτζανιού pesto, έτοιμο ή σπιτικό
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα ή λίγα λίγα τα υλικά στο multi. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.

Βήμα 2

Απλώνουμε βρεγμένη και στυμμένη λαδόκολλα σε μικρή μακρόστενη φόρμα για κέικ και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα μας. Στρώνουμε ομοιόμορφα την επιφάνεια και καλύπτουμε με την υπόλοιπη λαδόκολλα ή/ και αλουμινόχαρτο. Το αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ώρες ή όλο το βράδυ.

Βήμα 3

Για το σερβίρισμα το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και το κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε αν θέλουμε τριγύρω ντοματίνινια ή / και φύλλα πράσινης σαλάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *