Κοτοσαλάτα με παντζάρια και έμενταλ
2013-06-27- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.μαρούλι ψιλ/νο
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
3φέτες μπαγιάτικο ψωμί τηγανισμένες και κομμένες σε κυβάκια
100γρ.έμενταλ κομμένο σε κυβάκια
2παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
1/2στήθος κοτόπουλου ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
Balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό και ψήνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι, το παντζάρι, τα κρεμμυδάκια και από πάνω διασκορπίζουμε το κοτόπουλο, τους κύβους ψωμιού και το τυρί. Σε ένα βάζο με καπάκι βάζουμε το λάδι το ξύδι και το αλατοπίπερο και τα ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε.