Loader

Κοτόπουλο κοκκινιστό με σπανάκι

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1/2κ.γλ.μοσχοκάρυδο

1/2φλ.λευκό κρασί

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1κιλό σπανάκι χοντροκομμένο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού το αλατοπιπερώσουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το σπανάκι και τον χυμό ντομάτας. Πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο ακόμα και το μοσχοκάρυδο. Συμπληρώνουμε 2 ποτήρια χλιαρό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει και να μείνει με τη σαλτσούλα του, περίπου 30-35 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *