Κοτόπουλο με βότκα
2013-07-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μπούτια κοτόπουλο
2πιπεριές Φλωρίνης ολόκληρες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.πάπρικα
1/3φλ.βότκα
1κρεμμύδι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να ροδίσει και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε τις πιπεριές και σβήνουμε με τη βότκα. Αλατοπιπερώνουμε , πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και συμπληρώνουμε 1-2 ποτήρια χλιαρό νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ωρίτσα και σερβίρουμε με ρυζάκι, μια πιπεριά και ένα μπουτάκι σε κάθε πιάτο μαζί με σαλτσούλα από την κατσαρόλα.