Κοτόπουλο με μανιτάρια light
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Χρόνος προετοιμασίας: 25λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2στήθη κοτόπουλου βρασμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2φλ.μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
200ml κρέμα γάλακτος light
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
2κ.σ.κέτσαπ
1σφηνάκι κονιάκ
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά. Σβήνουμε με το κονιάκ και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και κλείνουμε τη φωτιά. Συμπληρώνουμε το κοτόπουλο και την κέτσαπ. Ανακατεύουμε και αφήνουμε πάνω στο μάτι 3-4 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό μόνο του ή με ρύζι ατμού.