Κοτόπουλο με ούζο και πιπεριά Φλωρίνης
2013-06-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1ποτ.κρασιού ούζο
1κ.γλ.πάπρικα
2πιπεριές Φλωρίνης
1κρεμμύδι
1 1/2φλ.χυμός ντομάτας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο καλά από όλες τις μεριές. Πολτοποιούμε στο multi την πιπεριά με το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα. Σβήνουμε με το τσίπουρο ,ρίχνουμε τη σάλτσα, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νεράκι. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και σερβίρουμε με μακαρόνια ή ρυζάκι.