Κοτόπουλο με φασολάκια και σάλτσα μουστάρδας
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 20
- Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 κοτόπουλο σε μερίδες
4κ.σ.λάδι
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
4κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί
4κ.σ. μούσταρδα ππικάντικη
300ml κρέμα γάλακτος
2φλ. πράσινα φασολάκια βρασμένα
2κ.σ.φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σωτάρετε το κρεμμύδι. Αλατοπιπέρωνετε και σβήνετε με το ξύδι. Προσθέτετε την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Σιγοβράζετε 5 λεπτά. Σε ένα ταψάκι αραδιάζετε το κοτόπουλο και γύρω γύρω τα φασολάκια. Περιχύνετε πάνω τους τη σάλτσα και πασπαλίζετε με την φρυγανιά. Ψήνετε για 40 λεπτά μέχρι να κάνει κρούστα το κοτόπουλο.