Κοτόπουλο φούρνου με κέτσαπ και πάπρικα
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο
1/2φλ.κέτσαπ
1κ.σ.πάπρικα
2-3πιπεριές κέρατο ψιλ/νες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και από πάνω διασκορπίζουμε τις πιπεριές. Στο multi ρίχνουμε την κέτσαπ, το σκόρδο, λάδι, αλατοπίπερο, την πάπρικα και λίγο νερό και τα χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό το κοτόπουλο και τις πιπεριές και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου μια ώρα. Το σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από το ταψάκι.