Κουνουπίδι με κοτόπουλο και φέτα
2013-06-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
1φλ.χυμός ντομάτας
1φλ.κουνουπίδι χωρισμένο σε μπουκετάκια
1ντομάτα τριμμένη
1/2φλ.λευκό κρασί
150γρ.φέτα θρυμματισμένη
Μαιντανός για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κυβάκια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το χυμό και την τριμμένη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει το κοτόπουλο. Σιγοβράζουμε περίπου 15 λεπτά και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κουνουπίδι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 10 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε πασπαλισμένο το πιάτο με μαιντανό