Κουνουπίδι με ελιές πράσινες
2013-05-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Κουνουπίδι με ελιές πράσινες
Συστατικά
1μικρό κουνουπίδι τα φουντάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κάρυ
3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1φλ.ντοματάκια κονκασέ
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
15ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το κάρυ. Ρίχνουμε το κουνουπίδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα αλλά λεπτά. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και το σκόρδο και το καλύπτουμε με χλιαρό νερό.
Βήμα 2
Τα αφήνουμε να σιγοβράζουν περίπου 30 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε με τις ελιές διασκορπισμένες πάνω στο φαγάκι.