Κουνουπίδι φούρνου σκορδολεμονάτο
2013-07-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3φλ.κουνουπίδι χωρισμένο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νο
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το κουνουπίδι σε ταψάκι και διασκορπίζουμε πάνω του τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Τα ραντίζουμε με λάδι και χυμό λεμονιού και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου. Τα βγάζουμε από το φούρνο, σερβίρουμε σε πιάτο ή πιατέλα πασπαλισμένα με τη μοτσαρέλα.