Κουνουπιδοκροκέτες με μυζήθρα
2013-07-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μικρό κουνουπίδι κομμένο σε τουφίτσες και βρασμένο
1ποτήρι γάλα
Αλατοπίπερο
1αυγό χτυπημένο
1/2ποτήρι αλεύρι
150γρ.μυζήθρα τριμμένη
1σφηνάκι ούζο
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το γάλα, το αυγό, τη μυζήθρα,το ούζο και το αλατοπίπερο. Βουτάμε μέσα τις τουφίτσες από το βρασμένο κουνουπίδι και τις ρίχνουμε αμέσως σε καυτό λάδι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές με ντιπ της αρεσκείας μας ή και σκέτες.