Loader

Κουσκούς με αμύγδαλα και βερύκοκα

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2φλ.κους κους βρασμένο
1    πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

4βερύκοκα αποξηραμένα ψιλ/να
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
2κ.σ.βούτυρο λιωμένο
1/2κ.γλ.σάλτσα τσίλι από βάζο ή 1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
Αλατοπίπερο
15φιλεταρισμένα αμύγδαλα ψημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το κουσκούς μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης,τα βερύκοκα,τα αμύγδαλα,τον μαιντανό και λίγο αλατοπίπερο. Στο μπίκι που λιώνουμε το βούτυρο ρίχνουμε το τσίλι, το ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε με αυτό το κουσκούς. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *