Loader

Κουσκούς με καπνιστή πέστροφα και ψητά μήλα

2014-04-03
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 12λ
  • Έτοιμο σε: 22λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

3/4/14

Κουσκούς με καπνιστή πέστροφα και ψητά μήλα για σήμερα φίλοι μου και θέλω να πιστεύω ότι μόνο και μόνο από τα τόσο ζωηρά και λαμπερά χρώματα που βλέπετε στις φωτογραφίες θα σας ανοίξει αμέσως η όρεξη να το δοκιμάσετε. Το χρώμα στη ζωή και στο τραπέζι μας είναι για εμένα το νούμερο ένα μυστικό για χαρά και αισιοδοξία! Καλή μας όρεξη!

troutcouscous (3) troutcouscous (5)

Συστατικά

  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλοκομμένη
  • 140gr. Φιλέτο καπνιστής πέστροφας
  • Αλατοπίπερο
  • 2 φλιτζάνια σγουρή σαλάτα χοντροκομμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 6- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • Χυμός ½ λεμονιού
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ζυμαρικό κουσκούς

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε και κόβουμε το μήλο σε φέτες τις οποίες ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 7-8 λεπτά. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.

Βήμα 2

Εντωμεταξύ βράζουμε το κουσκουσάκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το σουρώνουμε.

Βήμα 3

Βάζουμε σε σαλατιέρα τη σγουρή σαλάτα και από πάνω το κουσκούς. Ακουμπάμε σε διάφορα σημεία την πέστροφα και διασκορπίζουμε τα ψητά μήλα και με τη σειρά τα υλικά που απομένουν. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *