Κοχύλια με γαρίδες της μαμάς μου
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1πακέτο ζυμαρικά κοχύλια ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας σας
1/2κιλό καθαρισμένες κατ/νες γαρίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2φλ.ντοματάκια κονσέρβας
1φλ.χυμός ντομάτας
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι στο wok ή σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και το χυμό ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε Τα αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες απευθείας από την κατάψυξη. Συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 35 λεπτά και κατβάζουμε από τη φωτιά. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο wok ,ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τον μαιντανό και σερβίρουμε.