Κοχύλια με γιαούρτι λουκανικάκια και κρεμμύδια
2013-08-01- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.ζυμαρικά κοχύλια ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
1κ.σ.πάπρικα
1κ.γλ.πιπέρι καγιέν
200γρ.γιαούρτι
Μυζήθρα ξερή τριμμένη
12 λουκάνικια κοκτέιλ κομμένα σε ροδέλες
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ ρίχνουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κρεμμύδια. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε και τα λουκανικάκια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το πιπέρι καγιέν και την παπρικα. Μεταφέρουμε το μείγμα στα ζυμαρικά μαζί με το γιαούρτι, τον μαϊντανό και μπόλικη τριμμένη μυζήθρα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.