Κοχύλια τονοσαλάτα
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.ζυμαρικά κοχύλια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1ντομάτα ψιλ/νη
1κονσέρβα τόνος, στραγγισμένος
1φλ.καλαμπόκι από κονσέρβα
Χυμός λεμονιού
Μουστάρδα
Ρίγανη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα. Προσθέτουμε τον τόνο, την πιπεριά , το κρεμμύδι , το καλαμπόκι και την ντομάτα. Σε ένα βαζάκι με καπάκι βάζουμε λάδι, μουστάρδα, χυμό λεμονιού, ρίγανη και αλατοπίπερο και ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τη σαλάτα μας , ανακατεύουμε και σερβίρουμε.