Κρέπα φέτα κοτόπουλο καλαμπόκι
2013-07-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1δόση κρέπας αλμυρής (για 4-5 κρέπες) & βούτυρο για το τηγάνι
1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβας
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
1/2φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
1φλ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε 4-5 φύλλα κρέπας. Ρίχνουμε λίγο βουτυράκι στο αντικολλητικό και ρίχνουμε ένα φύλλο. Πασπαλίζουμε με γκούντα και λίγο από όλα τα υλικά. Αφήνουμε να λιώσει το τυρί και την διπλώνουμε στα 3. Στη μέση και ξανά στη μέση. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και για τις υπόλοιπες κρέπες. Τις σερβίρουμε ζεστές πασπαλισμένες με λίγο ακόμα γκούντα.