Κρασάτα φιλετάκια με σάλτσα πράσου
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4χοιρινά φιλετάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσο τριμμένο στο multi
1κρεμμύδι τριμμένο
1κ.γλ.μπούκοβο
1κ.γλ.πάπρικα γλυκιά
1φλ.λευκό κρασί
1 φλ. Ζωμός κρέατος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε το πράσο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα φιλετάκια το ένα δίπλα στο άλλο και αφού πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και την πάπρικα. Προσθέτουμε και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με τη σαλτσούλα του και ρύζι ή πουρε.