Loader

Κρασάτα φιλετάκια με σάλτσα πράσου

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4χοιρινά φιλετάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1πράσο τριμμένο στο multi

1κρεμμύδι τριμμένο

1κ.γλ.μπούκοβο

1κ.γλ.πάπρικα γλυκιά

1φλ.λευκό κρασί

1 φλ. Ζωμός κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε το πράσο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα φιλετάκια το ένα δίπλα στο άλλο και αφού πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και την πάπρικα. Προσθέτουμε και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με τη σαλτσούλα του και ρύζι ή πουρε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *