Κρεμμυδόπιτα χωρίς φύλλο
2013-06-20- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(4.7 / 5)
6 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.κανέλα
1/2κ.γλ.μπαχάρι
3φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 1/2φλ.γάλα
4αυγά χτυπημένα
1κ.σ.δυόσμο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την κανέλα και το μπαχάρι. Βάζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι ,το γάλα, τα αυγά , τον δυόσμο και λίγο αλατοπίπερο και το ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε σε αυτό το μείγμα τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο χυλό. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και αδειάζουμε εκεί το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1 ώρα περίπου.