Loader

Κριθαράκι με σολομό και λιαστές ντομάτες

2015-04-14
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Ωρα μαγειρέματος: 12λ
  • Έτοιμο σε: 17λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

14/4/15

Κριθαράκι με σολομό και λιαστές ντομάτες , αβοκάντο και cottage cheese για σήμερα. Ένα αρκετά αγαπημένο πιάτο με διαφόρων ειδών ψάρι που έμεινε ή ψημένο φιλέτο ή κάποιο κονσέρβας, όπως ο τόνος. Ένα ευωδιαστό πιάτο που είναι έτοιμο σε λιγότερο από 20 λεπτά!

orzosalmavo (3) orzosalmavo (5)

Συστατικά

  • 2 κονσέρβες σολομός σε νερό , κομμένο σε κομμάτια(380gr. Περίπου) ή ότι ψάρι θέλουμε
  • 240gr. Κριθαράκι
  • 1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 200gr. Cottage cheese ή ανθότυρο ή φέτα
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε αμέσως με κρύο νερό.

Βήμα 2

Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε εκεί επίσης τις λιαστές ντομάτες, το cottage cheese,το αβοκάντο και το χυμό λεμονιού.

Βήμα 3

Ραντίζουμε με το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε σε πιάτα διασκορπίζοντας από πάνω το σολομό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *