Κριθαράκι με σολομό και λιαστές ντομάτες
2015-04-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 4
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Ωρα μαγειρέματος: 12λ
- Έτοιμο σε: 17λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
14/4/15
Κριθαράκι με σολομό και λιαστές ντομάτες , αβοκάντο και cottage cheese για σήμερα. Ένα αρκετά αγαπημένο πιάτο με διαφόρων ειδών ψάρι που έμεινε ή ψημένο φιλέτο ή κάποιο κονσέρβας, όπως ο τόνος. Ένα ευωδιαστό πιάτο που είναι έτοιμο σε λιγότερο από 20 λεπτά!
Συστατικά
- 2 κονσέρβες σολομός σε νερό , κομμένο σε κομμάτια(380gr. Περίπου) ή ότι ψάρι θέλουμε
- 240gr. Κριθαράκι
- 1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 200gr. Cottage cheese ή ανθότυρο ή φέτα
- 1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε αμέσως με κρύο νερό.
Βήμα 2
Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε εκεί επίσης τις λιαστές ντομάτες, το cottage cheese,το αβοκάντο και το χυμό λεμονιού.
Βήμα 3
Ραντίζουμε με το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε σε πιάτα διασκορπίζοντας από πάνω το σολομό.