Loader

Κριθαράκι με τα υλικά του pesto και γαλοπούλα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φλ.κριθαράκι μέτριο

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

4κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη

2κ.σ.βασιλικός ξερός ή φρέσκος

3φέτες γαλοπούλα βραστή

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τα οδηγίες της συσκευασίας και το σουρώνουμε. Το μεταφέρουμε σε βαθύ μπολ και του ρίχνουμε λάδι ανακατεύοντας να μην κολλήσει. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *