Κριθαράκι με τα υλικά του pesto και γαλοπούλα
2013-08-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.κριθαράκι μέτριο
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
4κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη
2κ.σ.βασιλικός ξερός ή φρέσκος
3φέτες γαλοπούλα βραστή
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τα οδηγίες της συσκευασίας και το σουρώνουμε. Το μεταφέρουμε σε βαθύ μπολ και του ρίχνουμε λάδι ανακατεύοντας να μην κολλήσει. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.