Κριθαρότο πανεύκολο
2013-08-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.κριθαράκι μέτριο
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι
Αλατοπίπερο
Μαιντανός ψιλ/νος
1στιγμιαία σούπα της αρεσκείας σας
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το κριθαράκι και αφού διαλύσουμε τη σούπα σε 1 λίτρο νερό το ρίχνουμε σιγά σιγά στο κριθαράκι, όπως ακριβώς και στο ριζότο. Μόλις το πιεί αλλά έχει μείνει ακόμα ζουμερό το σερβίρουμε ζεστό με το τριμμένο τυρί και μαιντανό ψιλοκομμένο.