Loader

Κροστίνι με γαλοπούλα γραβιέρα και αυγό μάτι

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένες με λίγο λάδι στο φούρνο

2αυγά

Αλατοπίπερο

½ πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

2ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες

2φέτες καπνιστή γαλοπούλα

2φέτες γραβιέρα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψήνουμε τα αυγά στο τηγάνι . Μόλις ψηθούν βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο και ακουμπάμε σε κάθε φέτα από μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα, μια φέτα γραβιέρα κι ένα αυγό. Διασκορπίζουμε λίγη πιπεριά και λίγα ροδέλες από τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *